NFL 3-on-3: Super Bowl editieHet einde van het seizoen is in zicht. Nog één wedstrijd en het seizoen is voorbij. Deze week werd de voorbereiding op het grootste eendaagse sportevenement ter wereld overschaduwd door de Kobe Bryant tragedie. De verwachting is dat ook bij deze wedstrijd uitgebreid zal worden stilgestaan bij het overlijden van één van de grootste Amerikaanse sporters aller tijden.
Dan naar de wedstrijd. Fans van de NFL konden het bijna niet beter treffen. Er staan twee teams aan de aftrap die zichzelf meer dan bewezen hebben. Een strijd tussen de beste speler in de NFL (Patrick Mahomes) en het beste team (San Francisco 49ers). Dat er flink wat punten gescoord gaan worden, lijkt van te voren al vast te staan. Dit belooft een zeer spectaculaire Super Bowl te worden in Miami. Met de redactie keken we uiteraard ook vooruit en kwamen we met onze voorspellingen wie deze wedstrijd gaat winnen. Dit en meer in deze NFL 3-on-3 playoff editie.

Coverphoto: Michael Zagaris/Getty Images

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen