NFL 3-on-3: Rivera ontslagen, who's next?


Het tweede ontslag van het seizoen was deze week een feit. Na de zeer teleurstellende nederlaag van de Panthers tegen de Redskins besloot eigenaar David Tepper in te grijpen. Ron Rivera moest voor het einde van het seizoen het veld al ruimen. In de komende weken en maanden zal meer duidelijk worden over zijn opvolging in Carolina. Aangezien er meer coaches ter discussie staan, vroeg de redactie zich deze week af wat het volgende ontslag gaat zijn.
Ook wordt er een blik geworpen op twee topwedstrijden in week 14. De 49ers reizen af naar New Orleans en de Bills ontvangen de Ravens. Waar kijkt de redactie het meest naar uit? Tot slot de situatie rondom Nick Foles. Afgelopen week werd hij op de bank gezet na een zeer teleurstellende wedstrijd. Gardner Minshew is tot het einde van het jaar de QB van de Jaguars. Wat gaat er gebeuren met Big Dick Nick? Dit en meer in deze NFL 3-on-3 editie.

Coverphoto: David Tulis/UPI 

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen