NFL 3-on-3: Midseason editie

2. WELKE SPELER HEEFT JULLIE HET MEEST VERRAST DIT  SEIZOEN?

Toon Aerts/Luuk Dokter: Lamar Jackson.
Toch wel Lamar Jackson. Na zijn wisselvallige debuut vorig seizoen (als starter alleszins), met als dieptepunt de non-prestatie in de play-offs, had ik niet gedacht dat hij zo zou schitteren. Hij draagt zijn team en is een duidelijke MVP-kandidaat. Als dual-threat is hij nauwelijks af te stoppen en elke week vult hij de highlight videos. Hij heeft weer een ongekend grote step weten te maken dit seizoen. We kijken enorm uit naar het treffen tussen Jackson en Deshaun Watson komende zondag.

 
Ton de Vries: Aaron Jones.
Ik had eerlijk gezegd nauwelijks van de beste man gehoord aan het begin van dit seizoen. Nu staat hij gedeeld bovenaan in touchdowns samen met Christian McCaffrey. Jones is een moderne running back die ook als receiver ingezet kan worden. Hij is watervlug en ijzersterk in yards after contact. Als hij zo doorgaat hoort hij ook in de MVP-discussie. Tot nu toe is Jones precies wat Aaron Rodgers nodig had dit seizoen om zijn offense op gang te krijgen. Mocht de MVP titel te hoog gegrepen zijn dan zou toch zeker de most improved player award hem toe komen.

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen