NFL 3-on-3: Kersteditie

3. GAAN DE RAIDERS HET KERSTPROOKJE VAN 2019 WORDEN DOOR DE PLAYOFFS TE HALEN?

 


Toon Aerts:
Ik denk het niet. Zowel de Titans als de Steelers moeten verliezen en de Colts moeten de Jaguars verslaan. Bovendien moeten de Raiders zelf hun eigen wedstrijd ook nog winnen. Ik zie het niet allemaal tegelijk gebeuren. Ik denk dat de Titans uiteindelijk nog in de wildcard zullen glippen, door de Texans te verslaan komende zondag.
Luuk Dokter: 
Ik schat de kansen van de Raiders vrij hoog in. Wat ze nodig hebben, heb ik zo niet paraat, maar ik heb het voorbij zien komen en dacht: nou, dat is niet eens zo onmogelijk. Het zou zeker een mooi sprookje zijn.


Ton de Vries:
Het zou wel een sprookje zijn. Vorige week was de kans 1 op 200 dat ze het zouden halen. Deze week 1 op 8. Zowel de Titans als de Steelers zouden zomaar kunnen verliezen. De Colts winnen zeker van de Jaguars, iedereen wint momenteel van ze. De Browns winnen ook wel. Ik denk dat het lastigste zal zijn om zelf te winnen van de Broncos in Denver. Die spelen helemaal niet slecht namelijk. Ze maken een kans maar ik vrees toch dat ze in het zicht van de haven zullen sneuvelen.

Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen