NFL 3-on-3: Kersteditie

2. WAT IS VOOR JOU HET NFL MOMENT VAN 2019

 
Ton de Vries: Geen pass interference call bij NFC Championship game (Rams @ Saints).
Helaas geen heel vrolijk moment maar dit is me wel het meeste bij gebleven. Nog steeds bizar dat de Saints geen penalty mee kregen. Naar alle waarschijnlijkheid werd daar een superbowl-deelname door de neus geboord van de Saints fans. Het moment heeft een groter effect gehad. Mede door die call konden vanaf dit seizoen pass interference calls gechallenged worden. Eerlijk gezegd is het daar helaas niet per se beter door geworden. Het is nog steeds een lastig issue. Ik hoop dat ze een oplossing vinden in 2020.
Toon Aerts: AFC Championship game winst van de Patriots op de Chiefs.
Als we over het kalenderjaar 2019 spreken, dan ga ik voor de Patriots die in Kansas City de AFC Championship winnen. Velen hadden de Patriots toen opnieuw afgeschreven, maar Tom Brady stond opnieuw op en won zelfs opnieuw de Super Bowl, twee weken later. Gaat het over het 2019 Season, dan kies ik voor het moment waarop Antonio Brown ontslagen werd bij de Patriots. De beste man heeft er op enkele weken tijd zo’n zootje van gemaakt, dat nu niemand in de NFL hem nog hebben wil. Eerst forceerde hij een trade naar Oakland, vervolgens maakte hij zichzelf onmogelijk bij datzelfde Oakland, om dan na amper 1 game ontslagen te worden bij de Patriots. Er zullen weinigen het hem nadoen. Mijn kerstwens is alvast om hem niet meer in de NFL terug te zien.

 
Luuk Dokter: Lamar Jackson.
De doorbraak van Lamar Jackson. Zijn skills en potentie waren omgeven met vraagtekens. Hij heeft alle criticasters de mond gesnoerd en brengt een heel nieuwe dimensie aan football. De MVP van dit seizoen is mij het meest bij gebleven.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen