NFL 3-on-3: Is Kaepernick de redder van de Niners?

49erskaepernick
3. Colin Kaepernick is de nieuwe starter van de 49ers. Gaat hij voor verbetering zorgen in San Francisco?
WB: Nee, Kaep in plaats van Blaine Gabbert bij de Niners is lood om oud ijzer. Hij komt ook niet echt in een gespreid bedje terecht in San Francisco, nog los van alle controverse rondom zijn persoon.
PB: Kaep kan een behoorlijk potje ballen, dat hebben we allemaal kunnen zien. Maar zijn oude niveau halen na blessureleed in een heel ander team met een veel minder dominante verdediging is denk ik teveel gevraagd. Ik denk wel dat hij de beste QB is die ze in San Francisco hebben, dus de Niners gaan er wat dat betreft niet op achteruit.
CvD: Het lijkt meer een noodoplossing dan dat er echt vertrouwen in Kaepernick is. Kelly zegt zelf al dat Kaep niet de quarterback van drie jaar terug is en dat hij alleen wisselt omdat er op andere posities geen diepte in de selectie zit. Het is een zooitje in San Francisco en het maakt niet zo veel uit wie de spelverdeler is. Zolang de Niners niet echt gaan bouwen aan een nieuwe ploeg blijven ze toch een beetje de Browns West.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen