NFL 3-on-3: Is Kaepernick de redder van de Niners?

Matt Ryan
2. We zitten al weer over een kwart van het seizoen. Wie is op dit moment de frontrunner voor de MVP-titel?
WB: Dit is veruit de moeilijkste vraag…als je puur naar de prestaties van de eerste vijf wedstrijden kijkt dan is het Matt Ryan. Verder is Derek Carr heel belangrijk voor de prestaties van Oakland op dit moment. Ik zou mijn geld echter eerder zetten op David Johnson of Devonta Freeman.
PB: Helaas kan je niet een hele defense nomineren, anders zou ik graag die van de Minnesota Vikings voordragen. Overigens doet Sam Bradford het daar heel goed, ondanks de allesbehalve optimale voorbereiding. Hetzelfde kan je zeggen van Wentz in Philadelphia. Op dit moment zou wat mij betreft de titel MVP tussen één van die twee gaan.
CvD: Ik denk toch Big Ben. De aanval van de Steelers draait als een trein. En hoewel Antonio Brown en Le’Veon Bell hier een cruciale rol in spelen gaat de MVP traditioneel naar een quarterback en het liefst een grote naam. Rodgers speelt minder goed tot nu, Brady heeft de eerste vier wedstrijd niet gespeeld en werd nauwelijks gemist, dus Roethlisberger is mijn tip tot nu toe.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen