NFL 3-on-3: Is Kaepernick de redder van de Niners?

Atlanta Falcons v Carolina Panthers
1. De Carolina Panthers verloren tijdens MNF al weer voor de derde keer op rij dit seizoen. Gaat het nog goed komen met de Panthers?
Wouter Boerkamp (WB): Ik had er tot MNF wel vertrouwen in, maar na het zien van die wedstrijd zie ik het somber in. Tampa Bay speelde niet goed, liet kansen liggen en won alsnog bij de Panthers. Als Cam Newton terugkeert gaan ze dit soort wedstrijden wel winnen, maar duels tegen iets sterkere tegenstanders niet. De defensie is zwak tegen de pass en de rush, daar ga je niet ver mee komen.
Pieter Brouwers (PB): Ik denk dat de Panthers de boot gaan missen. Natuurlijk gaan ze nog wel wedstrijden winnen, maar het naseizoen is ver weg. De Falcons zitten in de drivers seat voor divisiewinst. Als er in Atlanta geen rare dingen gebeuren is de achterstand van Carolina simpweg te groot.
Chris van Dijk (CvD): Ik zie het niet meer goed komen voor Riverboat Ron en zijn Panthers. Als iedereen fit blijft bij Atlanta is de voorsprong te groot om de divisietitel nog af te staan en voor de wild cards komen de Panthers ook te kort. Vorig jaar zat werkelijk alles mee. Dit seizoen niet en dan zie je hoe klein de verschillen in de NFL zijn. Carolina wordt het volgende verliezende Super Bowl team wat een jaar later de play-offs mist.

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen