Game Previews | MNF Week 9 Titans @ Cowboys

Na een heerlijke Football on Sunday krijgen we vannacht het toetje van de NFL-week. De Tennessee Titans gaan namelijk op bezoek bij de Dallas Cowboys. Er staan vannacht twee teams tegenover elkaar die: 3-4 staan, uit de bye week komen en hun laatste wedstrijd met minimaal verschil hebben verloren. Lees de preview om te weten wat er allemaal staat te gebeuren.


29 Oktober 2018 – 02:15 | Tennessee Titans (3-4) @ Dallas Cowboys (3-4) AT&T Stadium

De Cowboys geloven er nog steeds in dat ze de play-offs kunnen halen. Om het team te versterken haalde ze daarom, voor het verstrijken van de trade deadline, Amari Cooper van de Raiders. In ruil voor de wide receiver hebben de Cowboys een eerste ronde pick naar Oakland gestuurd. Daarmee halen de Cowboys een speler in huis die in zijn eerste twee jaar goed was voor minimaal 1.000 yards en twee Pro Bowls. Dit seizoen verloopt het nog niet zo soepel voor Cooper met 22 receptions en een magere 280 yards. Het is voor de Cowboys te hopen dat hij zijn vorm van 2015 en 2016 weer kan hervinden. Met Cooper in het team heeft Dak Prescott er in ieder geval weer een deep threat bij.


Titans quarterback Marcus Mariota kan voor het eerst dit seizoen zonder handschoen aan zijn throwing hand spelen. Het lijkt erop dat Mariota weer helemaal fit is. Het is nu belangrijk dat hij weer in een groove komt met zijn teamgenoten. Momenteel staan de Titans geranked als 30ste overall offense. Daarbij zal hij wel hulp moeten krijgen van Corey Davis. De laatste drie wedstrijden ving hij maar 8 passes voor 83 yards. Ook de productie van running back Derrick Henry laat te wensen over, er wordt meer van hem verwacht. Dit zal echter niet eenvoudig worden aangezien de Cowboys slechts 93 rushing yards per wedstrijd toelaten.


Voor beide teams kan deze wedstrijd een keerpunt van het seizoen betekenen. De Titans hebben nu drie wedstrijden op rij verloren en de Cowboys leden een pijnlijke nederlaag tegen de aartsrivaal uit Washington. Om de hoop op de play-offs levend te houden wordt deze wedstrijd dan ook bestempeld als een must win.

Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen