Footballnerds podcast: Super Bowl LII Preview


De dag van Super Bowl LII komt steeds dichterbij. Reden genoeg om voor te beschouwen in de Footballnerds podcast met hosts Jurian Ubachs en Daniël Kegel. Zij ontvangen Saman Alzahawi en Wouter Boerkamp.

SUPER BOWL-PODCAST VAN MET NERDS OM TAFEL


In deze tweede aflevering van de Footballnerds podcast kijken we vooruit naar de hoogmis van het American Football en de climax van het 2017-seizoen, Super Bowl LII tussen de New England Patriots en de Philadelphia Eagles.
Te gast zijn Saman Alzahawi en Wouter Boerkamp. Saman is onder andere presentator van Touchdown Live. Hij kent de wereld van football en de NFL als zijn broekzak. Bovendien heeft Saman ook de nodige ervaring binnen de lijnen.
We praten onder andere over wie de beste kansen heeft in deze Super Bowl, welke speler het verschil gaat maken en wat het recept voor winst voor beide teams zal zijn. We eindigen met de game picks en geven bruikbare tips om het lange NFL-offseason door te komen.

ROAD TO THE SUPER BOWL


Later is er meer te lezen over de verrassende trade van Alex Smith naar de Washington Redskins en om 18.00 is er op SportAmerika meer te lezen in aanloop naar de Super Bowl. Toon Aerts bespreekt dan de route naar Super Bowl LII van de New England Patriots.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen