Sam Bradford beëindigd holdout

Short
Sam Bradford beëindigd holdout
Philadelphia Eagles‘ quarterback Sam Bradford heeft zijn ‘holdout’ beëindigd en zich vandaag weer gemeld op de training. De quarterback had gevraagd om een trade, nadat de Eagles de #2 pick in de draft hadden bemachtigd om Carson Wentz aan te trekken. Zo geschiedde. Zijn holdout begon vanaf de start van de vrijwillige workouts, om een vertrek te forceren, zonder succes. Er zat voor hem niks anders op dan zich weer te melden aangezien de Eagles geen kick gaven.
Sam Bradford laat in een statement weten, weer blij te zijn om aan de slag te gaan en dat de zakelijke kant van het football je soms ‘dwingt’ tot zulke acties. Verder geeft hij aan, dat zijn focus weer volledig ligt bij het deelnemen aan de de voorbereiding en er een succesvol seizoen van wil maken. De Eagles hebben tot nu toe constant gezegd, dat Bradford hun startende quarterback zal zijn voor het volgende seizoen. Heeft Sam weinig vertrouwen in zijn eigen kwaliteiten en voelt hij de hete adem van Carson Wentz nu al in zijn nek of zijn er andere signalen vanuit de organisatie die hem aan het twijfelen hebben gebracht? Voor nu lijkt zijn plek ‘veilig’, maar het is een verhaallijn om te volgen in het voorseizoen. Je weet het immers nooit in Philadelphia.
Ander nieuws:

  • De Carolina Panthers hebben de  contractonderhandelingen geopend, om Pro Bowl defensive tackle Kawann Short langer vast te leggen. Na het vertrek van Josh Norman is er ruimte ontstaan, om de jonge sterren van de Panthers langer vast te leggen. Short beleefde in 2015 een breakout seizoen, met maar liefst 11 sacks en was onderdeel van de core, die de Panthers naar de Super Bowl loodsten.
  • Peyton Manning heeft dan wel afscheid genomen als actief speler van de NFL, maar is zeker nog actief. In het voorseizoen heeft Peyton een bezoek gebracht aan de Miami Dolphins en daar gezeten met zijn voormalige offensive coördinator Adam Gase en quarterback Ryan Tannehil. Het ging hier om een informele bijeenkomst, waarin Peyton advies en tips zou hebben gegeven aan Gase en Tannehil. De Dolphins kunnen elke vorm van advies wel gebruiken, na weer een teleurstellend seizoen. Kunnen ze dit jaar echt gaan meedoen met Manning als mentor?
  • Detroit Lions top linebacker DeAndre Levy lijkt op tijd hersteld te zijn voor de start van het nieuwe seizoen. De linebacker moest bijna het gehele vorige seizoen missen door een zware heupblessure. Dit is goed nieuws voor de ploeg uit Detroit die vorig jaar defensief niets voorstelde. Dit kwam mede door de exodus aan kwaliteit na het seizoen ervoor, waarin ze defensief ijzersterk waren. De linebacker was dat jaar dé motor van de defensie. De vraag blijft natuurlijk of Levy weer op zijn oude niveau kan komen, maar het geeft de burger in Detroit in ieder geval weer wat moed.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen