VIDEO: Oregon State-speler haalt scheidsrechter met opzet neer

REID
Een heel curieus moment vond gister plaats in het College Basketball bij het duel in de Pac-12 tussen Oregon State (waar landgenoot Olaf Schaftenaar speelt) en Utah.
Uitgerekend op het moment dat de ploeg de bal heroverde, en met een gelijke stand op het bord (52-52) weer in de aanval mocht, besloot Oregon State-speler Jarmal Reid om zijn onvrede te uiten door heel subtiel zijn been uit te steken en zodoende een scheidsrechter neer te halen.
Helaas voor Reid werd het bestraft met een technical foul, een ejection, en tot overmaat van ramp zou de ploeg van Schaftenaar de wedstrijd verliezen met 59-53.

Justin Kevenaar
Justin Kevenaar
Keek in 2006 voor het eerst naar de Super Bowl en was op slag verliefd op de NFL (en de Seattle Seahawks). Door de jaren heen hebben ook de andere Amerikaanse sporten - zoals NBA, MLB en college sports - zijn hart veroverd. In het dagelijks leven freelance videograaf, editor, tekschrijver en sportjournalist.
  1. Hij probeert het nog een beetje te brengen alsof hij de beweging maakt bij het opstaan, maar hij doet het duidelijk expres. Niet slim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen