Vanavond! College football week 5

Big Ten Championship - Ohio State v Wisconsin
Deze avond zal speelronde 5 van het college football seizoen plaatsvinden. Deze speelronde begon donderdag al met de Cardinal-massacre. De Standford Cardinal(7) reisden af naar de universiteit van Washington(10) en werden daar volledig omver geblazen: 44-6.

Top 4
Alabama(1) speelt vanavond tegen Kentucky. De verwachting is dat dit geen verrassing oplevert. De wedstrijd vindt plaats om 1 uur vannacht. Ook Ohio State(2) heeft in principe een makkie. Om 18:00 uur spelen zij tegen Rutgers.
Voor Louisville(3) staat er andere koek op het programma. Zij gaan op bezoek bij Clemson(5) om uit te vechten wie nou eigenlijk echt de baas is in de ACC. Onder de oppervlakte speelt er ook nog een andere strijd. Wie is de beste college quarterback? Lamar Jackson van Louisville maakte gecombineerd al 25 touchdowns dit seizoen. Zijn evenknie van Clemson, Deshaun Watson, was vorig jaar derde in de Heisman-verkiezing en wil graag zijn positie als beste quarterback terug. De wedstrijd wordt gespeeld om 2 uur vannacht.


Verder speelt Michigan(4) tegen Wisconsin(8). Voor Wisconsin is het de kans om na LSU en Michigan State ook het seizoen van Michigan te verpesten. Voor Michigan is het de eerste serieuze tegenstander dit seizoen en dus is het interessant om te zien hoe goed deze ploeg nu eigenlijk werkelijk is. De wedstrijd vindt plaats om 21:30 uur Nederlandse tijd.
Fox Sports Nederland
Ook deze week besteedt Fox Nederland weer aandacht aan college football. Om 22:00 uur wordt Iowa State tegen Baylor(13) uitgezonden.
Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen