NBA Pool 2015/16: Week 25

nbapool
Met nog een paar dagen te gaan met wedstrijden in het reguliere seizoen wordt de race voor de playoffs steeds interessanter. En halen de Warriors de 73 wins? Onderweg naar het einde van het seizoen gaan we gewoon verder met deze pool.
Heb je uitslagen van Week 23 nog niet gezien? Kijk dan hier:
https://www.archief.sportamerika.nl/nba-pool-201516-uitslag-week-23
In deze pool krijgt iedere liefhebber van de mooiste sportleague ter wereld (gratis) de kans om wekelijks voorspellingen te doen en zich te meten met andere zelfbenoemde kenners van de NBA uit Nederland en België. Elke correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor maandagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!
De vragen voor week 25 moeten beantwoord zijn voordat de eerste wedstrijd maandag begint. Als deadline houd ik maandag 11 april 23:59 aan. Mocht je nou net een halve dag te laat zijn, mail mij even zodat je slechts 1 wedstrijd mist qua punten ipv een hele week.
http://

    • Ja Chris, je hebt gelijk. Ik zal iedereen behalve mezelf punten geven. Althans, dat vind m’n vriendin wel een goed idee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen