NBA Pool 2015/16: Week 21

nbapool
Met nog ongeveer een kwart van het seizoen te gaan wordt de race voor de playoffs steeds interessanter. En halen de Warriors de 73 wins? Onderweg naar het einde van het seizoen gaan we gewoon verder met deze pool.
Heb je de uitslagen van Week 18 en 19 nog niet gezien, zie hieronder:
https://www.archief.sportamerika.nl/nba-pool-201516-uitslag-week-18
https://www.archief.sportamerika.nl/nba-pool-201516-uitslag-week-19
In deze pool krijgt iedere liefhebber van de mooiste sportleague ter wereld (gratis) de kans om wekelijks voorspellingen te doen en zich te meten met andere zelfbenoemde kenners van de NBA uit Nederland en België. Elke correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor maandagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!
De vragen voor week 21 moeten beantwoord zijn voordat de eerste wedstrijd maandag begint. Als deadline houd ik maandag 14 maart 23:59 aan. Mocht je nou net een halve dag te laat zijn, mail mij even zodat je slechts 1 wedstrijd mist qua punten ipv een hele week.
http://

  1. Is er een staking onder de NBA-schrijvers van SportAmerika? Hopelijk van korte duur, want geniet normaal gesproken dagelijks van goed geschreven en vermakelijke artikelen over de mooiste sportcompetitie ter wereld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen