NBA Podcast #7: Play-Off Preview!


NBA Podcast #7: Play-Off Preview!


Het reguliere seizoen zit er op, de play-offs gaan beginnen! Neal en Matthijs nemen elke match-up van de eerste ronde door en beantwoorden meerdere luisteraarsvragen. Uiteraard komt ‘Rookie of the Year’ Andre Ingram ook aan bod!

Meepraten over de NBA? Dat kan hieronder in de comments of op Twitter via @SportAmerika, @NealPetersen en @JohnQuid. Heb je de beschikking over een Apple ID? Dan zouden we het op prijs stellen als je een vijfsterrenreview achter wil laten op Apple Podcasts. Dit helpt ons enorm in het uitbreiden van onze podcastafdeling. Bedankt!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

2 REACTIES

 1. Hoi Neal en Matthijs,
  Ten eerste, complimenten! jullie brengen het erg leuk en vooral enthousiast.
  Als je dat vergelijkt met de voetbalmedia…pfffff.
  Dit is toch echt wel de mooiste teamsport die er is…vind ik:)
  Nu komt ie:
  De Phillies (“trust the process”), wat een te gekke eenheid is dat zeg, ik kijk er met veel plezier naar.
  Nog maar pas 2 jaar geleden wonnen ze er namelijk MAAR 10!! wedstrijden. Door diep te tanken ( ze hebben nu dan weliswaar 2 kampioenen in huis en een genaamd Fultz die snel aansluit), van de Sixers zijn ze een ‘contender’ geworden.
  Is het dan wel zo fair? Maar ja de Warriors hebben het ook gedaan om maar ‘eentje’ te noemen.
  Wat vinden jullie?
  En heel veel kijkplezier, want de playoffs…..ooh yeaaahh

  • Hoi Dirk,
   Ik denk dat je het meer en meer gaat zien. Niet alleen in de NBA. Als je uit de grijze middenmoot wil, en je kunt het aan je fanbase verkopen; waarom niet? In Major League Baseball is het ondertussen ook heel normaal om op de reset knop te drukken, en al je verkoopbare spelers weg te doen voor jonge talenten. De enige league die er nog niet echt aan wil, is de NFL. Er zijn diverse teams die in de laatste weken van 2017 een broodnodige hoge draftpick “verspeeld” hebben door juist wedstrijden te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen