NBA Highlight Reel: LeBron J–AU!, dubbele portie Porzingis

lebron bulls
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. In your face, King James
Arme LeBron James. Ben je lekker aan het opwarmen voor de (met 95-85 gewonnen) wedstrijd tegen de Philadelphia 76ers, krijg je zomaar een basketball keihard in je snufferd. Geen bloedneuzen voor King James, gelukkig, wel een getergde superster. Hoe verklaar je namelijk anders de 37 punten die hij scoorde?!

2. Por-ZING-is
Kristaps Porzingis is een vreemde snuiter. Normaal gesproken kunnen lange mannen als hij absoluut niet van afstand schieten. Maar onze favoriete Letse NBA-speler draait zijn hand er niet voor om. Een Stephen Curry-achtig afstandsschot? Hoppa. Money.

Porzingis from WAY BACK! 💦

A video posted by Bleacher Report (@bleacherreport) on


3. Por-ZiNG-is, Pt. 2
En als we toch bezig zijn met Porzingis: die Milwaukee Bucks hadden geen schijn van kans tegen hem. De ploeg van coach Jason Kidd werd volledig afgedroogd door de New Yorkse mannen (het werd 88-100) en Knickerbockerskeizer Kristaps de Eerste was het belangrijkste obstakel. Zowel op aanvals- als verdedigingsvlak.

4. J-Crossover is Cunninghams nachtmerrie
Er was sprake van hakken en een sloot, maar de Clippers wonnen vannacht van de New Orleans Pelicans (110-114). Chris Paul (25 punten, 11 rebounds) was belangrijk in de totstandkoming van die zege, maar ook Jamal Crawford (21 punten) liet van zich horen. Zijn mooiste bucket? Deze and one driepunter. Vooral omdat Dante Cunningham vanaf de Pelicans-bank zo angstig kijkt.

5. Slordige wolven
Als je goed luistert hoor je Kevin Garnett op de achtergrond knetterhard vloeken. En daarna zuchten. Nee, hij is er nog lang niet met de Timberwolves (die met 93-87 onderuit gingen tegen de Mavericks — kan je nagaan hoe spannend het had kunnen zijn als ze niet zo slordig waren…)

Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen