NBA Highlight Reel: Dirk the Destroyer, Cousins stopt Porzingis

Phoenix Suns v Dallas Mavericks
Vandaag in de NBA Highlight Reel van SportAmerika: Dirk Nowitzki laat de jonkies zien hoe het moet, Boogie Cousins zet z’n boze tronie in en Isaiah Thomas pakt z’n lolletje tegen Philadelphia.
1. Dirk the Destroyer
De Dallas Mavericks wonnen vannacht na overtime (120-132) van de Portland Trail Blazers, vooral dankzij de inbreng van hun 37-jarige vedette Dirk Nowitzki. En hoe! Dirk the Destroyer was op z’n oude dag goed voor liefst 40 van de 132 punten die de Mavs scoorden. Hij is daarmee de vierde NBA-speler (na Michael Jordan, Kareem Abdul-Jabbar en Karl Malone) die op die respectabele leeftijd 40 punten of meer scoort. Wow!

2. Cousins stopt Porzingis
Arme Kristpas Porzingis. Denk je net op weg te zijn naar een fijne dunk, staat de massieve gestalte van DeMarcus Cousins opeens in de weg, inclusief bijbehorende boze tronie. Geen wonder dat niet hij, maar Robin Lopez de boventoon voerde bij de vermoeid ogende Knicks. Ondanks het boeiende gevecht tussen Lopez en Cousins – beiden hadden meer dan twintig punten én rebounds!gingen de Kings met de winst aan de haal: 88-80.

3. Jabari vs Rudy
Porzingis kan wat dunks betreft een voorbeeld nemen aan Jabari Parker, die tegen de Utah Jazz wél succesvol uithaalde. Rudy Gobert, nochtans geen koekenbakker op block-gebied, was het lijdend voorwerp. Hij zal er evenwel niet minder van slapen: de Jazz wonnen relatief eenvoudig van de Milwaukee Bucks (94-85) en daar draait het allemaal om.

4. Isaiah Thomas pakt z’n lolletje
Het spel van de Boston Celtics is de afgelopen twee seizoenen een stuk leuker geworden om naar te kijken. Hoe dat komt? De inbreng van Isaiah Thomas. Volgens de commentatoren wilde Thomas vannacht “lol hebben” in de wedstrijd tegen de Philadelphia 76’ers. Gezien de kekke pass op Amir Johnson én de eerste winst in vier wedstrijden (120-105) zal dat wel zijn gelukt.

5. Raptors in vorm
The North is legit, zoveel moge duidelijk worden als je onderstaande cijfers bekijkt. Vorig jaar ging het al behoorlijk, maar dit jaar lijken de mannen van Dwane Casey een serieuze bedreiging te kunnen vormen voor de kwakkelende Cavaliers. Vannacht ging het niet bijzonder soepel tegen de Orlando Magic, maar er werd gelukkig wel gewonnen (100-105).
NW1o0Fs
Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen