March Madness Bracket: De winnaars!

MarchMadness
Na een bloedstollende NCAA finale afgelopen nacht tussen Villanova en North Carolina is ook de winnaar van de SportAmerika March Madness Bracket toernooi bekend. De buzzer beater van Villanova had enorme impact op de eindstand.

Het leek er lang op dat gebruiker whielckert er met de winst van door zou gaan, aangezien hij lange tijd bovenaan stond en North Carolina als winnaar had voorspeld. Achter hem stond 2331Mike lange tijd die hem afgelopen nacht na die buzzer beater en overwinning van Villanova passeerde en zo bovenaan eindigde! Daarnaast heeft bvdvooren de tweede plek gehaald en wint dus ook een prijs.
1e plek: 2331Mike
2e plek: bvdvooren
Beide winnaars worden verzocht voor 10 april een mail te sturen naar sportammadness@gmail.com met hun adresgegevens, zodat de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen.
Eindstand SportAmerika March Madness Bracket toernooi
De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door 2K Nederland. Bedankt aan alle deelnemers en onze felicitaties aan de winnaars. Tot volgend jaar!

1. Ja, jammer zeg. Twee jaar geleden won ik nog maar toen was er nog geen prijzenbudget! Nu 3e… Toch heb ik weer genoten. Volgend jaar weer een kans.

3. Props Wouter! Jammer dat je geen prijs hebt gewonnen, maar wederom in de top-3 eindigen is gewoon heel erg goed.

4. Einde college year. Tijd voor een nieuwe mock-draft ?