'I Dont wanna be here'

Het kan soms snel gaan. Soms zijn het blessures die roet in het eten gooien (zie: Hayward, Lin), andere keren is het een slechte start die GM’s op de ‘reset button’ doet drukken. Een historisch slechte start zelfs, in het geval van de Phoenix Suns. De eerste wedstrijd van het seizoen werd een L met een point differential van 48 aan de hand van de Portland Trailblazers. Tegen de Los Angeles Lakers kreeg Phoenix het daarna ook niet klaargespeeld, 130-132, om van de erbarmelijke wedstrijd (130-88) tegen de jonge Los Angeles Lakers nog maar te zwijgen.
Head coach Earl Watson werd al snel aan de kant geschoven. De voormalige speler was HC sinds februari 2016, toen hij het overnam van Jeff Hornacek, die toen werd ontslagen. Het team is 33-85 onder Watson, en de 0-3 start gaf het management weinig hoop. Associate head coach Jay Triano nam het team over op interimbasis.
Het ontslag van Watson werd voorafgegaan door een laaiende comment van Marquese Chriss:


Een andere speler die duidelijk niet was opgezet met hoe de Suns het deden, is guard Eric Bledsoe. Hij plaatste de volgende niet-zo-cryptische tweet:


Daarmee heeft Bledsoe waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld als Phoenix Sun. General manager Ryan McDonough kon de tweet (en het flauwe excuus van de 27-jarige speler) niet smaken, en heeft Bledsoe dan maar naar huis gestuurd. Verschillende teams, waaronder de Denver Nuggets, Milwaukee Bucks en New York Knicks zouden al interesse hebben getoond in een trade. Ook DeAndre Jordan van de Los Angeles Clippers ziet een terugkeer van Bledsoe wel zitten.
De Suns hebben momenteel acht spelers tussen 19 en 22 jaar, en zijn volop bezig aan een rebuild. Aangezien de Draft lottery zal worden herzien vanaf 2019, zijn sommige teams bijzonder gemotiveerd om nog één jaartje volop te tanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen