Dream Team keert terug in NBA 2K17

Jordan Gold medal
Het legendarische Dream Team, dat in 1992 Olympisch goud pakte, keert dit jaar terug in NBA 2K17. De ploeg met onder andere Michael Jordan, Magic Johnson en Larry Bird is bespeelbaar in het spel.
Naast het team uit ’92 heeft 2K ook het huidige Team USA gestrikt voor het spel. De ploeg bezocht afgelopen week de 2K studios tijdens de voorbereiding op de Spelen. Gisteren won de ploeg ruim van China (107-57) en is ook deze zomer topfavoriet om het Olympisch goud in Rio te pakken.

image007De ploeg staat tijdens deze Spelen voor de laatste keer onder leiding van coach Mike Krzyzewski. Coach K neemt afscheid van de nationale ploeg. Hij zal wel voor het eerst aanwezig zijn in NBA 2K. Afgelopen week werd hij door de makers van het spel ingescand. Daarnaast zal hij nieuwe gamers uitleg geven over basketbal.
Een van de spelers in de huidige selectie van Team USA, Paul George, staat op de cover van het spel. Kobe Bryant staat op de cover van de speciale editie van NBA 2K17. Het is voor de guard van de Indiana Pacers zijn eerste deelname aan de Olympische spelen.
Foto: 2K Sports / Getty Images (Archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen