NBA Update: Jordan en Clippers praten verlenging; Fultz out

DeAndre Jordan en de Los Angeles Clippers voeren momenteel gesprekken rond een contractverlenging voor de center, maar het einde is nog niet in zicht. Voor Jordan is een nieuwe contract niet meteen een prioriteit. Hij zou meer verdienen als hij tot volgende zomer wacht, namelijk een jaarsalaris dat start bij $35 miljoen. “If they want me, yeah, I’d love to be here,” liet de big man zich ontvallen. “But I don’t have an extension, do I? So we’ll see.” Jordan voert de gesprekken momenteel alleen, aangezien hij onlangs agent Danny Fegan aan de deur zette.

FULTZ OUT… VOOR NU

No. 1 pick Markelle Fultz zal een tijdje niet spelen naar aanleiding van zijn geblesseerde schouder. Fultz sukkelt al het hele seizoen met pijn en instabiliteit. De Philadelphia 76ers willen het nu rustig aan doen met de top pick. De 19-jarige rookie heeft het vier wedstrijden kunnen uitzingen, maar hij liet heel wat jump shots aan zich voorbijgaan en moest het vooral hebben van drives naar de basket. Zijn percentages? 33 procent overall (9-voor-27) en 50 procent wat betreft free throws (6-voor-12).

“I’M JOINING BIG3!!”

Metta World Peace (a.k.a. Ron Artest) zal volgend jaar opdraven in de 3-tegen-3 league van Ice Cube. Metta maakt momenteel deel uit van de Global Mixed Gender League van Master P en zou volgende jaar beide organisaties combineren. De ex-Laker houdt zich druk bezig: hij is daarnaast ook nog player developmental coach voor het G-League affiliate van de Lakers.

(Top photo: Stephen Dunn / Getty Images)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen