BREAKING: Knicks ontslaan coach Fisher

NBA Labor Negotiations Continue As Deadline Looms
De New York Knicks hebben Derek Fisher per direct ontslagen, zo meldt ESPN maandag. De oud-speler van de Los Angeles Lakers was bezig aan zijn tweede seizoen in the Big Apple. Na een veel belovend begin heeft de ploeg het de laatste weken het lastig en zijn de play-offs ver weg met 23-31 record. De ploeg verloor maar liefst negen van haar laatste tien duels.
Kurt Rambis is aangesteld als interim trainer, maar maakt niet per se het seizoen af. De eerste geruchten melden dat Brian Shaw en Luke Walton op het lijstje kandidaten staan van Phil Jackson. Shaw heeft momenteel geen club, terwijl Walton dit seizoen de Golden State Warriors naar een 24-0 leidde. Walton is de assistent van hoofdcoach Steve Kerr, die een groot deel van het seizoen moest missen met een rugblessure.


De Knicks-fans wachten als sinds 1973 op een titel. Met rookie Kristaps Porzingis hebben ze een groot talent in huis, maar er moet nog veel gebeuren om de Larry O’Brien trophy in ontvangst te mogen nemen.

    • Denk het eigenlijk niet. Fisher heeft zich zelf te schande gemaakt met dat incident met de halve gare Matt Barnes en het roddelcircuit wordt er van uit gegaan dat hij de slechtste coach in de NBA is.
      Als Knicks-fan zou ik zelf helemaal gek worden van Phil Jackson. Een van de allergrootste coaches aller tijden, maar nu die general manager is nodigt hij zijn klaverjas clubje van onervaren ex-spelers, waar hij mee samen heeft gewerkt, uit om coach te spelen. Als je alleen maar vriendjes van je aanneemt kan er nooit sprake van een objectieve beoordeling zijn door de werkgever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen