Blake Griffin breekt hand na vechtpartij met materiaalman

Golden State Warriors v Los Angeles Clippers - Game Seven
Blake Griffin heeft een gebroken hand opgelopen en zal de komende weken niet terugkeren op het speelveld. Dat meldt EPSN dinsdag. Naar verluidt zou Griffin zijn hand hebben geblesseerd na het slaan van een materiaalman van zijn eigen team. Het incident gebeurde in Toronto, waar de Clippers zondag verloren van de Raptors.


Wat er precies is gebeurd is tot dusver een onduidelijk. De Los Angeles Clippers hebben de media tot op heden gezegd dat Griffin de blessure heeft opgelopen in een “undisclosed team-related incident.” Naar verluidt is Griffin vier tot zes weken uitgeschakeld met het kwetsuur.


Lance? Josh?


Het niet specificeren van de Clippers leidde eerder op dinsdag uiteraard tot de nodige geruchten. Zo werd er al gespeculeerd dat de ruil van Josh Smith naar de Houston Rockets er mee te maken had en ook een vechtpartijtje met enfant terrible Lance Stephenson wordt meer dan eens genoemd op diverse fora.
https://youtu.be/7hgtqwLwEDc
Clipper zullen ster langer missen
Het zijn niet de eerste wedstrijden dit seizoen die Griffin moet missen. De power forward speelde voor het laatst op 25 december en moet sindsdien toekijken met een kuitblessure, waarvan hij bijna hersteld is. Hoewel de Clippers zonder hun roodharige ster begonnen met een 9-0 record, is de blessure wel degelijk een flinke domper voor het team. De laatste week oogde de ploeg weer wankel en werd verloren van de Cleveland Cavaliers en Toronto Raptors.
Griffin speelde dit seizoen dertig duels, waarin hij gemiddeld goed was voor 23,2 punten, 8,7 rebounds en 5 assists. Hij heeft het reizende team verlaten en is inmiddels terug in Los Angeles om te revalideren.

Early morning recovery work. @blakegriffin32 #gameshape #hypersphere @hypericeusa #vyper #recover #nba

Een foto die is geplaatst door Gameshape, Inc .. Robbie Davis (@gameshapeinc) op


Foto: Getty Images/archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen