Silver Sluggers: veel van hetzelfde, hier en daar een 'snub'

Afgelopen nacht reikte Major League Baseball de Silver Slugger Awards uit aan de beste offensieve spelers op elke positie in de Major League. Wat volgde was een reeks aan bekende namen en, zoals eigenlijk elk jaar weer het geval is bij de Awards, een aantal snubs. Jose Abreu is de grootste naam; de Cubaan draaide een aantoonbaar beter seizoen dan winnaar Eric Hosmer.
In aflevering 30 van de SportAmerika MLB Podcast, een aantal weken geleden, maakten twee hosts hun keuzes al bekend. Hieronder het overzicht van de winnaars, met de voorspellingen van onze redacteuren. Tijdens de podcast kozen de hosts overigens slechts één outfielder, omwille van de tijd.
De Silver Slugger Awards worden elk jaar uitgereikt op basis van een stemronde onder managers en coaches in de MLB. Ze mogen niet op spelers uit hun eigen team stemmen. De stemmen worden gebaseerd op verschillende aanvallende categorieën, waaronder on-base percentage, slugging percentage en het hopeloos ouderwetse slaggemiddelde.

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen