MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 28


Episode 28: history in Cleveland, The Sho komt eraan, Red Sox/Yankees, Gio Gonzalez en meer!


De Indians streakten naar 22, Just A Bit Outside bereikt 28: Lionel, Mike en Jasper zijn weer terug met een nieuwe MLB Podcast.

Uiteraard is er tijd genoeg voor Cleveland’s fantastische run die afgelopen week ten einde kwam. Naast de zegereeks, blijken ook de Tribe-pitchers records aan het breken te zijn. De heren buigen zich nog één keer over de historische prestaties van de 2017 Indians.
Verder gaat er ook respect uit naar een ander soort winstreak, namelijk bij de New York Yankees. Ook krijgt Aaron Judge een tip of the cap voor weer een record. Verder blijkt Jose Abreu verantwoordelijk voor de doorbraak van Yoan Moncada tijdens de afgelopen week.
Lionel buigt zich vervolgens over de ramificaties van de aangekondige komst van Shohei Otani naar de Major League en Mike vraagt zich af of de Red Sox niet veel te mild zijn gestraft in het sign-stealing-schandaal van vorige week.
Verder nog: de komst van de pitch clock, de zwanenzang van Ryan Vogelsong, de wederopstanding van Gio Gonzalez in 2017, de contactlenzen van umpire Jordan Baker, de schorsing voor Mike Fiers en het nieuwe stadion voor de Oakland Athletics.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!

Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

2 REACTIES

  1. Ha MLB Podcast-crew,
    Is er al een releasedatum bekend van de nieuwe MLB/SportAmerika site?
    Ben erg benieuwd.
    Groetjes,
    Peter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen