MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 26


Episode 26: Justin Upton, Justin Verlander, Jonathan Schoop, de Anaheim Angels, Mailbag en meer!


Justin is weer terug en met Mike en Jasper bespreekt hij de volle MLB-nieuwsweek, die voornamelijk in het teken stond van waiver trades.

Grote namen als Justin Upton, Justin Verlander, Mike Leake, Brandon Philips, Cameron Maybin en Miguel Gonzalez wisselden van team. Het wel en wee rondom hun trades wordt dan ook uitgebreid besproken, na de momenten en stats van de week. Mike en Justin zagen mooie dingen op het honkbalveld, Jasper deelt wat tips uit op honkbaldocumentairegebied.
Ook Jonathan Schoop’s epische seizoen wordt belicht en komt een reeks aan minder opzienbarend, doch vermakelijk nieuws langs.
Als laatste is er een mailbag, met onder andere een gewetensvraag over Sale, Kershaw, Greinke, Kluber en Scherzer waarin de heren zich stevig moeten verdiepen.
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan alsjeblieft een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

2 REACTIES

    • Fair punt. Er wordt momenteel achter de schermen heel hard gewerkt aan een aantal ingrijpende vernieuwingen rondom de site. Onze meeste resources gaan op dit moment in de richting van deze werkzaamheden. Helaas gaat dat wat ten koste van de content.
      Gelukkig is er nog een podcast om de tijd wat te vullen 😉 Bedankt voor het geduld; alles wordt beter in de nabije toekomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen