MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 18


Episode 18: All-Star Break!


Voordat de MLB’ers een paar welverdiende dagen rust krijgen, nemen Justin, Lionel, Mike en  Jasper de laatste week van de eerste helft van het seizoen door. Van homerunrecords (Mookie Betts, George Springer, Aaron Judge) tot aan de Homerun Derby (31:00) en de All-Star Rosters (36:30): de heren laten niets onbesproken.

Jasper duikt als eerste diep de Cubsproblematiek in (6:22). Lionel kijkt naar de Reds-toekomst met Hunter Greene (10:10). Mike bespreekt de zoveelste comeback van Bartolo Colon (12:05) en de schorsing voor David Paulino (14:05). De heren blijven iets langer hangen bij MLB’s anti-dopingmethodes, die toch niet altijd even goed lijken te werken. Daarnaast neemt de show de tijd voor een dieper kijkje in de fantastische carrière van Adrian Beltre (19:40) en de rechtszaak van umpire Angel Hernandez tegen zijn werkgever (25:10).
Er is ook opnieuw uitgebreid aandacht voor de extra juice die er dit jaar in de honkballen lijkt te zitten. Naar aanleiding van een artikel van Bob Nightengale (USA TODAY) beginnen de mannen zich toch af te vragen of er niet echt iets aan de hand is met de ballen waarmee wordt gespeeld (42:40).
De show wordt afgesloten met een leaguebreed rondje Buy or Sell (57:05). Welke teams moeten er voor gaan? Welke teams kunnen beter de stekker eruit trekken? Dat en meer in Just A Bit Outside, episode 18!
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen