MLB Podcast: Just A Bit Outside Ep. 17


Episode 17: Happy Bobby Bonilla Day!


Mike is ziek, Lionel op reis, dus Justin en Jasper draaien deze week een duo-aflevering van Just A Bit Outside. En wat voor één. De heren noteren met afstand de langste show van het seizoen, waarin vrijwel elk nieuwtje van de afgelopen week aan bod komt.

Spelersdrama in Chicago (Montero) (6:25) en Boston (Price) (11:15), afscheid van twee oudgedienden (14:45), homerunrecords (26:40), strikeoutrecords (28:20), de Homerun Derby (29:40) en de Futures Game (33:50), de eerste trades van het seizoen en… Bobby Bonilla Day (49:50)!
Tussendoor nog wat feitjes, weetjes en het blessureblok van deze week, waarna het duo Buy or Sell speelt met de Detroit Tigers (1:03:00). De show sluit ouderwets af met een goedgevulde mailbag, met daarin vragen over Yoan Moncada, waiver claims en sportmemorabilia (1:16:36).
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook. Volg je de show via iTunes? Laat dan een recensie achter!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen