MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 13


Episode 13: Slams, No-Hitter, 4-HR Games, Draft Preview II, Mailbag en Meer!


Justin is afwezig, dus Jasper host deze week de show met Lionel en Mike. Tussen wat los nieuws door staan de mannen stil bij Albert Pujols’ 600e homerun en het Grand-Slamweekend van vorige week (1:20), Edinson Volquez’ no-hitter (3:40) en Scooter Gennett’s vier-homerun-wedstrijd (5:30). Ook bespreken de heren the rise and fall van Sam Dyson (12:30), de contractverlening van Jean Segura in Seattle (19:00), de twee spelers die beschuldigd worden van huiselijk geweld (21:35) en de blessures van de afgelopen week (24:40).

Vervolgens doen de heren een ontdekking die de episode-planning wat in de war gooit (28:10). Daarna mag Jasper nog één keer vooruitblikken op de Draft van maandag 12 juni (33:45). Ook behandelt de show een mailbagvraag van een oude bekende (46:50).
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook.

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen