MLB Podcast, Ep. 52: Sho-no! Ohtani is kapot!


EPISODE 52: Sho-no! Ohtani is kapot & de eerste All-Star-update!


Chaos, crisis, tranen met tuiten: Shohei Ohtani is kapot! Of, althans, daar lijkt het op. Mike, Justin en Jasper bespreken het nieuws dat de Japanner mogelijk Tommy John moet ondergaan. Verder aandacht voor een kleine trade tussen Milwaukee en Tampa (plus de gevolgen voor een paar leuke Rays-prospects) en een uitgebreide update van de eerste lading uitgebrachte All-Star-stemmen. Spoiler: de American League lijkt beter dan de National League en iedereen moet op Eddie Rosario gaan stemmen.
Verder closernieuws, een Cano-update, een blessurerondje en een mailbagvraag over two-sport stars in de nieuwe Just A Bit Outside!Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen