MLB Podcast, Ep. 45: Didi, Davidson, Pujols, Manaea, Kingham, Acuna en.. Lionel?!


EPISODE 45: Didi, Davidson, Pujols, Manaea, Kingham, Acuna en.. Lionel?!


Justin zit een paar dagen in het buitenland, dus de show doet een beroep op een oude bekende om zijn afwezigheid op te vullen. Lionel keert weer terug en met Jasper op de presentatiestoel en Mike op zijn vaste plek nemen de drie al het MLB-nieuws van de laatste negen dagen door.
Matt Davidson’s crazy-good optreden tegen de Royals, de nalatenschap van Albert Pujols nu hij de 3.000 hits nadert, Sean Manaea’s no-hitter tegen de Boston Red Sox en de geweldige debuten van Nick Kingham (Pirates), Ronald Acuña (Braves) en Daniel Palka (White Sox) komen aan bod.
Ook is er uitgebreid aandacht voor Didi Gregorius’ absurde start aan het seizoen. Sowieso valt het goede optreden van de overige Nederlanders op. De heren debatteren ook wie ze de komende tien jaar liever op het tweede honk zouden hebben (Yoan Moncada of Ozzie Albies?). Jasper droomt over een reeks World Series-gevechten tussen de Braves en zijn White Sox.
Aan het eind van de show krijgt Lionel vrij baan om ons bij te praten over wat er zich verder afspeelt in honkballand buiten de Majors. Ook staat de show stil bij het overlijden van de meest legendarische Japanse honkballer waar niemand van gehoord heeft.


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

2 REACTIES

  1. Super Podcast!
    Ik durf het bijna niet te zeggen maar het internationale blokje was IMVHO het interessantst!
    Dank aan Lionel voor het invallen, mag je best vaker doen 😉

    • Thanks, Wouter! We hebben Lionel er altijd enorm graag bij, zeker ook vanwege zijn kennis van de wereld buiten het Amerikaanse honkbal! We zullen kijken of we hem weer vaker voor een invalbeurtje kunnen krijgen 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen