Episode 43: Is Joe Mauer een Hall of Famer?


EPISODE 43: IS JOE MAUER EEN HALL OF FAMER?


Joe Mauer sloeg eerder deze week zijn 2000e honkslag, wat voor Justin, Mike en Jasper reden is om eens te kijken of de lifelong Twin eigenlijk een serieuze kans maakt op de Hall of Fame. Daarna bespreekt het drietal de vechtpartijen bij Red Sox – Yankees en Padres – Rockies, de komst van ESPN+, de Cardinals en de verschillende blessures bij grote namen in de Major League. De show sluit af met een uitgebreide discussie over het tanken dat in de Major League aan de gang is.
Bedankt voor jullie reviews op iTunes! Keep ‘em coming; we beginnen langzaam te stijgen op de iTunes-lijst, waardoor we nog meer fans kunnen bereiken!


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen