VIDEO: Buckets over het ontslag van David Blatt

Buckets 10
Zoals elke week nu ook weer een kersverse aflevering van Buckets. De eerste en nog steeds de enige Nederlandse talkshow over de NBA. Johan Brinkel en Mike Tibbert praten je deze week bij over belangrijke zaken die zich in de NBA afgespeeld hebben. Beiden hebben zich aardig voorbereid en komen met een aantal plays, waarin situaties uit wedstrijden uitgelicht en geanalyseerd worden.
Deze week wordt uiteraard het ontslag van David Blatt behandeld. Via Skype wordt er gesproken met Sport Amerika’s Sam Planting om het te hebben over de rol van LeBron James hierin en zijn machtspositie binnen de Cavaliers organisatie. De heren behandelen de starters van de NBA All-Star Game, die afgelopen week bekend zijn gemaakt en skypen met Dan Favale van Bleacher Report over de eerste selectie van spelers voor Team USA. Ook wordt het jonge talent van de Denver Nuggets besproken en is er uiteraard de wekelijkse Pick & Win, waarin de presentatoren proberen de uitslag van vijf wedstrijden van de komende week te voorspellen. Kijken dus naar Buckets!

Alle voorgaande afleveringen van Buckets en ook van NFL show Touchdown Live kun je vinden op het YouTube kanaal van Sport Amerika
Foto: Yiro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen