Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 6

Het is stuivertje wisselen aan kop in de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Luuk Nieuwenhuis nam vorige week de koppositie over van Ivo Kuijpers, maar Kuijpers pakte de leiding deze week terug. Daarmee blijft het onverminderd spannend in de top van de Football Pool. De weekwinnaar was Julius Groenendaal met 12 goed voorspelde duels en een MNF-voorspelling van 67. Daarmee zat hij het dichtst bij de daadwerkelijke score van 65. Met dat resultaat springt hij overigens naar een gedeeld tweede positie. Tot slot nog een eervolle vermelding voor de twee deelnemers die MNF goed hadden: Jasper Leenarts en Marcel Wiedijk.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 6
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 6

Bijna de gehele Football Pool liet zich deze week verrassen door de defense van de Buffalo Bills. Waar andere tegenstanders dit seizoen nooit verder kwamen dan 21 punten scoorden de Titans er ineens 34. Een iets kleinere upset — volgens de deelnemers aan de Football Pool — was de overwinning van Las Vegas. Het verlies tegen Chicago en de commotie rondom Gruden werden tegen de Broncos echter vakkundig weggespoeld. Naast deze upsets werden twee uitkomsten echter unaniem goed voorspeld: de overwinningen van de Buccaneers en Rams. Overigens was het grote vertrouwen in de Jags en het lage vertrouwen in de Patriots opvallend. Immers, de Jags hadden één van de langste reeksen met verliespartijen en de Patriots doen bijna altijd mee, zo ook tegen de Cowboys.

Week 7 lijkt weinig spannende wedstrijden met zich mee te brengen. De Packers tegen Washington, de Rams tegen Detroit, Arizona tegen Houston: het is haast oneerlijk. Toch zijn er drie duels waar beide teams een goede kans maken. Ten eerste, het bezoek van Denver bij Cleveland. De Browns zijn zeer gehavend en de Broncos strijden voor één van hun laatste kansen om in de race te blijven. Ten tweede, de Chiefs tegen de Titans. De defense van Kansas City stelt dit seizoen erg weinig voor en de Titans wisten er maandagavond 34 te scoren tegen één van de beste defenses in de league. Tenslotte, de Colts op bezoek bij de 49ers. Carson Wentz lijkt zijn vorm enigszins te hebben hervonden en daarom doet Indy weer volop mee. San Francisco heeft ondanks de bye week een goed gevulde ziekenboeg en waarschijnlijk speelt Jimmy G. Na het weekend weten we meer.

Heel veel succes in de zevende week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 6
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 6

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Andy Cross/The Denver Post

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen