VIDEO: Touchdown LIVE #15

TD LIVE 15
Na een lange winterstop was TouchdownLIVE deze week eindelijk weer terug met de vijftiende aflevering van dit seizoen, en hierin werd uiteraard uitgebreid gekeken naar één van de leukste weekenden van het NFL-seizoen: het divisional round weekend!
NFL-redacteur Justin Kevenaar, Saman Alzahawi en sidekick Angelo van Damme keken terug naar de geweldige wedstrijden van zaterdagavond, en behandelden ook kort enkele coaching changes in de NFL.
Bekijk hieronder de uitzending terug (of HIER vanaf 23:30) en we zien jullie 17 januari graag weer terug voor de volgende aflevering van TouchdownLIVE. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben voor onze presentatoren en/of gasten, dan kun je dit de komende weken altijd doen via de hashtag #TDLive en vergeet ons ook niet te volgen op Twitter (@Touchdown_LIVE) en op het enige echte SportAmerika YouTube kanaal!

Justin Kevenaar
Justin Kevenaar
Keek in 2006 voor het eerst naar de Super Bowl en was op slag verliefd op de NFL (en de Seattle Seahawks). Door de jaren heen hebben ook de andere Amerikaanse sporten - zoals NBA, MLB en college sports - zijn hart veroverd. In het dagelijks leven freelance videograaf, editor, tekschrijver en sportjournalist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen