SportAmerika Super Bowl 51 Party!

SB51
Er zijn de afgelopen dagen en weken veel vragen over geweest, maar ook dit jaar zal er een geweldige SportAmerika Super Bowl Party georganiseerd worden! Voor het zesde jaar op rij sluiten SportAmerika, Yiro en Coco’s Outback de handen ineen om het leukste, grootste en gezelligste Super Bowl feest van Nederland en omstreken te organiseren!
Opgeven voor dit feest kan op de volgende manier:
1) Stuur een mail naar sbparty@yiro.nl
2) Gebruik als titel SuperBowl Party 2017
3) Vermeld je naam en de namen van de personen die je meeneemt!
Maar dat is niet alles! Als je je tijdig aanmeldt voor de SportAm Super Bowl Party krijg je van onze vrienden van Coco’s Outback een welkomstdrankje, en tot 23:00 korting op een overheerlijke hamburger! Ook kan je bij aanmelding een poging doen om de einduitslag van Super Bowl 51 te voorspellen, waarbij je kans maakt op een mooie prijs!
Daarnaast is er de mogelijkheid om gedurende de avond en nacht (tot 03:00) speciale Amerikaanse hapjes te bestellen, zijn er speciale aanbiedingen zoals Cocktail Happy Hour van 20:00 tot 02:00 (vijf cocktails voor vijf euro), en is er een zogeheten ’ticket raffle’ waarbij je ook kans maakt op leuke prijzen! En met 2 grote schermen, en 24 televisies, hoef je je geen zorgen te maken dat je ook maar iets zal missen van Super Bowl 51!
Coco’s Outback is zelf al vanaf 12:00 (voor de vroege vogels), maar ondergetekende zal er omstreeks 19:00 zijn met de formulieren en muntjes…en voor iedereen die zich aanmeldt, raden wij aan zo vroeg mogelijk te komen zodat je verzekerd bent van de beste plekken!

Justin Kevenaar
Justin Kevenaar
Keek in 2006 voor het eerst naar de Super Bowl en was op slag verliefd op de NFL (en de Seattle Seahawks). Door de jaren heen hebben ook de andere Amerikaanse sporten - zoals NBA, MLB en college sports - zijn hart veroverd. In het dagelijks leven freelance videograaf, editor, tekschrijver en sportjournalist.

4 REACTIES

  1. Met de trein van Drenthe naar Coco’s even een Superbowltje doen en dan de eerste trein weer terug. Het begint een traditie te worden. Best wel zwaar, maar ook dit jaar ben ik ben er weer bij. Was vorig jaar ineens een stuk minder druk.

  2. Nou, dat is ook niet aardig. Kom ik speciaal helemaal uit Drenthe met de trein. Om vervolgens dat hele eind naar Coco’s te lopen en dan ben je nog niet welkom ook nog niet. Nou ik kom lekker toch. Dan kijk je maar de andere kant op. Of je drinkt gezellig een biertje mee, lijkt me een stuk gezelliger. Trouwens de enige keer dat ik mijn komst van tevoren heb aangekondigd zat het bomvol.

  3. We hebben hier in Amsterdam een soort treinen die over de weg rijden, trams genaamd. Die brengen je zo van Amsterdam CS naar Coco’s, Jetsfan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen