Osweiler bereikt akkoord met Houston Texans

Osweiler
Brock Osweiler verlaat de Denver Broncos voor de Texans. De quarterback bereikte volgens insiders een akkoord met de club uit Houston over een meerjarig contract. Osweiler was de afgelopen vier seizoenen de back-up van Peyton Manning en startte dit seizoen zeven wedstrijden, maar moest tijdens de play-offs vanaf de bank toekijken hoe Peyton de ploeg naar de winst in de Super Bowl leidde.
Na het aangekondigde afscheid van Manning eerder deze week leek de weg vrij voor Osweiler als starter bij de kampioen. Osweiler kiest er nu echter voor om zijn loopbaan in Texas voort te zetten, waar hij de opvolger zal worden van Brian Hoyer. De Texans haalden wel de play-offs, maar waren daarin in de eerste ronde kansloos tegen de Kansas City Chiefs. De verwachting is dat met de komst van Osweiler Hoyer zal mogen vertrekken bij Houston.
Voor de Broncos wordt het nu belangrijk om een nieuwe quarterback te vinden, omdat het nu zowel Manning als Osweiler kwijt is. De meest voor de hand liggende kandidaten zijn Colin Kaepernick van de San Francisco 49ers en free-agent Robert Griffin III, die mogelijk al snel op gesprek in Denver zal komen.


Foto: Flickr

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Wel heel veel geld voor Brock, maar de Texans met een beetje goede qb play worden een heel gevaarlijk team en Miller is een prima vervanger van Foster. Let ook op de Jaguars volgend jaar in die divisie zijn goed bezig in FA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen