NLF 4-on-4: nummer één pick en Lions-toekomst

4. Staat de volgorde van de top van de draft nu al vast of zie je een van de onderste teams nog een late run maken met een paar zeges?

Ton de Vries: “Ik heb nog steeds goede hoop voor de Giants, die zijn minder slecht dan hun record doet vermoeden. Die gaan het de Eagles lastig maken in de divisie en uit de onderste regionen verdwijnen. Ook de Vikings gaan flink stijgen de tweede seizoenshelft.”

Luuk Dokter: “Het 2-6 record van de Chargers kon net zo goed 5-3 zijn. Ik ga er daarom niet vanuit dat hun record 2-6 blijft. De strijd om Lawrence tussen de Jets en Jaguars blijft ook interessant. Ik heb heb het gevoel dat de Jets meer kunnen dan ze doen voorkomen. Dat bleek al tegen de Bills en maandagnacht ook tegen de Patriots. Wellicht gaan de Jags er stiekem toch nog met Lawrence vandoor.”

Toon Aerts: “Het kan er nog om gaan spannen tussen de Jets en de Jaguars om de eerste pick. Al blijf ik wel met het gevoel zitten dat de Jaguars dan toch nog net iets meer kunnen dan de Jets. Ik zie weliswaar voor de Jets geen enkele echt winbare partij meer in het verschiet. Het zou me absoluut niets verbazen als ze geen enkele pot meer winnen dit seizoen en dus – zoals voorspeld – de eerste pick halen.”

Chris van Dijk: “De Jets lijken vast van plan de nummer één pick binnen te halen om de quarterback van de toekomst te kunnen draften. Ik zie de Jaguars geen wedstrijd meer winnen en heb het gevoel dat de Jets zolang dit zo is zeker niet van plan zijn te winnen. Zowel tegen de Bills als tegen de Patriots stonden de Jets voor in het vierde kwart en hadden ze zeker kunnen winnen. Alleen is een nederlaag op dit moment veel meer waard voor de ploeg uit New York. Dus de nummers 1 en 2 staan wel vast, met waarschijnlijk de Cowboys die de derde pick zullen hebben.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen