NFL Update: Tom Brady terug bij Patriots

New England Patriots v Minnesota Vikings
Tom Brady is terug op het trainingsveld bij de New England Patriots. De quarterback, geschorst voor de eerste vier wedstrijden van het seizoen, keerde dinsdag terug op het trainingsveld, nadat hij eerder vanwege persoonlijke omstandigheden ontbrak. “I had to take care of something”, was alles wat Brady over het missen van de training zei.
Brady miste afgelopen donderdag ook al de oefenwedstrijd tegen de Chicago Bears omdat hij zich in zijn duim had gesneden met een schaar. Door deze blessure liet de spelverdeler uit voorzorg de wedstrijd schieten, maar ernstig was het allemaal niet.


Bucs kicker uitgefloten op training
Roberto Aguayo had zich de start van zijn NFL-loopbaan ongetwijfeld anders voorgesteld. De rookie van de Bucs miste op de training drie van zijn zes field goals en werd door het aanwezige publiek uitgefloten. De missers kwamen nadat Aguayo in zijn eerste twee oefenwedstrijden ook al twee field goals en een PAT had gemist.
Coach Dirk Koetter houdt echter vertrouwen in zijn kicker, die in de afgelopen draft in de tweede ronde werd gekozen nadat hij al zijn 198 PAT’s maakte bij FSU en in drie jaar tijd slechts negen field goals miste. “Het is een mentale kwestie en hier moet hij zich doorheen werken.” Volgens Koetter was het niet nodig dat de Bucs een extra kicker aan zouden trekken in de komende tijd als backup voor de rookie.
Om aan zijn vertrouwen te werken mocht Aguayo van Koetter maandag aan het einde van de training een field goal van 50 yards maken. Zou deze raak zijn dan zou de hele ploeg klaar zijn met trainen, bij een misser zou de practice nog wat langer doorgaan. De kicker faalde niet en mocht onder luid gejuich van zijn ploeggenoten feestvieren. Het gaf de kicker een goed gevoel. “I haven’t had that feeling in a long time … a game-winning kick,” zei hij na afloop.
Raiders TE regelt date met Olympisch kampioen
Colton Underwood heeft binnenkort een date met de Amerikaanse turnster Aly Raisman. De tight end van de Oakland Raiders regelde de afspraak in samenwerking met Yahoo Sports. De website maakte een special met de turnster die goud won in de landenwedstrijd met de Verenigde Staten over hoe mannen met haar zouden moeten daten. Aan het einde van de video vraagt Underwood aan Raisman of ze met hem op stap wil, en de 22-jarige turnster zegt volmondig ja.


Foto: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen