NFL 3-on-3: Reden voor paniek?

3. Surprise!

Welk team wist je het meest te verrassen in week 1? Zowel positief als negatief
NP: Oh hallo Raiders. Natuurlijk, er werd veel verwacht van de terugkeer van Lynch, maar vooral om in Tennessee (waar de hype om de Titans enorm aanwezig was) zo’n resultaat te behalen (bijvoorbeeld geen turnovers), was een zeer positieve ontwikkeling. Negatief: Patriots, Jets(!), 49ers & Colts.
CvD: De positieve verrassing voor mij waren de Chiefs en de Rams. Ik was niet verrast dat de Rams wonnen van de Colts, maar had niet verwacht dat ze de meeste punten op het bord zouden zetten. Negatieve verrassingen waren naast de eerder genoemde Patriots en Bengals de 49ers. De Niners zijn verre van een play-off ploeg, maar de verwachtingen waren toch wel hooggespannen met Kyle Shanahan aan het roer, maar slechts een field goal in eigen huis is wel erg weinig. Hopelijk hebben ze het nummer van Colin Kaepernick nog niet weggegooid in San Fran.
TK: De Chiefs verrasten mij positief. Eigenlijk is dat raar, want de Chiefs doen het al een paar jaar heel goed. Op één of andere manier wil dat bij mij nog niet echt bezinken.
Negatief verrast werd ik door meerdere teams, maar vooral de offensieve wanprestatie van de Giants had ik niet zien aankomen. Natuurlijk misten ze Beckham, maar ik had verwacht dat ze het de Cowboys lastiger zouden maken.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen