NFL 3-on-3: Reden voor paniek?

2. Tijd om Kaepernick te bellen?

Indianapolis lijkt het nog een tijdje zonder Andrew Luck te moeten doen en zullen hopen dat Brissett de aanval snel onder de knie krijgt na de wanvertoning van Scott Tolzien. Andy Dalton leek bij de Bengals tegen de Ravens een soort Bambi op het ijs en gooide 4 intercepties. Bij de Texans werden Savage en Watson samen 10 keer gesacked op weg naar 7 punten. Welk team heeft het grootste quarterback probleem?
NP: Indy lijkt mij het minst erg. Luck komt terug en dat is een meer dan gemiddelde qb. Zelfde verhaal in Cinci. Andy Dalton kan een slechte wedstrijd spelen, maar normaal gesproken ook een safe bet voor de Bengals. Bij de Texans is het niet alleen nu een probleem, maar iets van de laatste jaren. Wanneer gaan ze daar eens een goede QB draften of voor een traden. Deze soap duurt echt te lang in Houston…
CvD: Van deze drie ploegen hebben de Bengals het grootste probleem (voor nu). Met Andy Dalton wordt je geen kampioen en met de Steelers en Ravens in de divisie wordt het al bijna onmogelijk de play-offs te halen. Dus eigenlijk moeten de Bengals op zoek naar een nieuwe spelverdeler. De Texans moeten Watson de tijd geven om te wennen aan de NFL en bij de Colts is het logisch dat ze wat wedstrijden verliezen nu. Op de Patriots na heeft geen enkele club twee volwaardige quarterbacks, dus dit kan overal gebeuren. Al zou ik als ik Brissett was me wel gaan oriënteren op een ‘career change’ als je achter Scott Tolzien op de bank zit, maar dat is een ander verhaal.
TK: Ik ben van mening dat de Bengals een vervelend probleem hebben. Dalton is zo’n quarterback die te goed is om weg te doen, maar te slecht om écht succesvol mee te zijn. Indianapolis wint wel een paar potjes zodra Luck terugkeert. Wat betreft de Texans; ik geloof wel in Deshaun Watson. Donderdag was het niet sprankelend, maar die jongen heeft een goede kop. De manier waarop hij twee college football finales heeft gespeeld verraadt dat hij om kan gaan met druk en hoge verwachtingen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen