NFL 3-on-3: Reden voor paniek?

1. Reden voor paniek in Boston?

De New England Patriots werden te kijk gezet in de openingswedstrijd tegen de Kansas City Chiefs. Brady zag er zowaar uit als een 40-jarige QB. De verdediging werd aan alle kanten voorbij gelopen. Blessures voor o.a. Edelman, Hightower en Amendola. Reden voor paniek in Boston?
Neal Petersen: Nooit. Bill & Tom krijgen het hoe dan ook op de rit. Mensen vergeten snel, zeker in de sportwereld, maar het is niet de eerste keer dat Bill & Tom een probleem moeten oplossen. Als het nu vier wedstrijden achter elkaar duurt, dan ga ik erover nadenken, nu absoluut niet.
Chris van Dijk: Twee weken geleden dachten de kenners nog dat de Patriots 16-0 zouden gaan en nu maken we ons al weer zorgen. Gebeurt dit in week 13 of zo, dan heeft niemand het er over. De Patriots gaan zonder twijfel de play-offs halen (in de AFC East is een overwinning of zeven meer dan voldoende) en Bill Belichick heeft bewezen altijd weer nieuwe manieren te vinden om wedstrijden te winnen. Wel is duidelijk dat NE niet zo dominant is als verwacht en dat moet de rest van de AFC in ieder geval hoop geven.
Thomas Klink: Paniek is een groot woord, maar het is duidelijk dat er een paar problemen zijn bij de Patriots. Na één week is het altijd moeilijk om in te schatten waar een team staat. Op papier ben ik totaal niet onder de indruk van het Patriots roster. Met de blessures waar ze nu ook nog tegenaan lopen verwacht ik dat ze de komende weken nog wel een paar keer gaan verliezen. Toch komt het wel goed voor de Patriots. Belichick is een genie en ik heb geen hoge pet op van de AFC East.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen