NFL 3-on-3: Wat moet er in Jacksonville gebeuren?

Tennessee Titans v Philadelphia Eagles
2. Vijf teams zijn nog zonder nederlaag. Welke ploeg weet deze streak het langste vol te houden?
TK: Mijn eerste reactie is dat de Patriots het meest indrukwekkend zijn met het oog op de afwezigheid van Brady en Gronkowski, maar ik heb even het schedule erbij gepakt voor mijn definitieve antwoord. Ik denk dat alle vijf de ploegen volgende week nog steeds ongeslagen zijn (Eagles hebben bye-week). Ook de week daarop winnen ze allemaal. In week 6 zie ik de Eagles en de Ravens afhaken. In week 7 zie ik de overige drie ploegen allemaal tegelijk wel nat gaan. Bradford komt dan terug in Philadelphia, de Patriots moeten naar Pittsburgh en de Broncos spelen op maandagnacht tegen de inmiddels getergde Texans.
KJtV: De Ravens hebben twee thuiswedstrijden op het programma staan (Oakland, Washington) die ze, wanneer ze de RedZone aanval op orde weten te krijgen beide kunnen winnen. De Patriots lijken onaantastbaar. De Vikings en Broncos zijn het meest breekbaar, maar treffen tegenstanders die ze kunnen hebben. Blijven de Eagles over. Eerst een bye en dan op bezoek in Detroit. Daar kunnen ze het wel eens lastig krijgen. Kortom, de Ravens en Patriots houden het nog wel even vol. Baltimore speelt overigens in december tegen de Pats. Nu al een wedstrijd om naar uit te kijken.
SV: Het zou mooi zijn als het de Eagles waren die hun streak het langst voort zetten. Wat hebben zij een verrassend goede ploeg gesmeed. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe lang het goed gaat maar het team maakt een stabiele indruk. Ik verwacht echter dat de Patriots, mits ze deze week ongeschonden doorkomen, hun ongeslagen status dit seizoen het langst kunnen behouden. Ongeëvenaard wat headcoach Bill Belichick de eerste weken met zijn ploeg heeft laten zien.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen