NFL 3-on-3: de play-offs en Riverboat Ron

3. WORDT RON RIVERA DE COACH DIE DE REDSKINS WEER OP DE RIT KRIJGT?

 
Toon Aerts:
Het ownership van de Redskins blijft onveranderd, dus ik heb m’n twijfels. Indien Dan Snyder niet meer van de football-beslissingen overlaat aan mensen die er echt iets van kennen, dan zullen de Redskins in hetzelfde bedje ziek blijven. Velen noemen de Redskins de slechtst beheerde franchise in de NFL en geef hen maar eens ongelijk. Als Riverboat Ron de autoriteit kan afdwingen om echt zijn eigen beslissingen te gaan nemen, dan kan het schip misschien keren. Al zal dat nog niet voor meteen zijn.


Luuk Dokter: 
Nee. Niet omdat de Redskins het niet op de rit krijgen, maar omdat Ron Rivera daar niet de doorslaggevende factor in zal zijn. Het rommelt al jaren in DC. Coaches kwamen, coaches gingen, maar aan de top bleef alles hetzelfde. Met het ontslag van general manager Bruce Allen en andere oudgedienden zal bij de Redskins een frissere wind waaien, ook al blijven veel problemen bestaan met het twijfelachtige ownership van Snyder. Als er een reden is dat Washington het weer op de rit krijgt, is het door het ontslag van Allen c.s. niet de vaardigheid van Riverboat Ron.
Ton de Vries:
Dat is maar zeer de vraag gezien alle problemen binnen de organisatie. Wel vind ik het een goede keuze als HC. Ik heb Rivera van dichtbij mee mogen maken als Panthers volger en het is zeker iemand die rust kan brengen binnen een organisatie. Spelers mogen hem en hij zal niet snel gekke dingen doen. Het feit dat hij een vijf-jarig contract krijgt geeft hem de kans om rustig te gaan bouwen. Ook heeft hij flink de vrije hand gekregen gezien de aanstellingen van andere coaches. Benieuwd of Ron een poging gaat wagen om Cam Newton mee te nemen naar Washington.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen