NFL 3-on-3: de play-offs en Riverboat Ron

1. AFC: WAT VERWACHTEN JULLIE VAN DE BILLS @ TEXANS MATCHUP?

 
Luuk Dokter: 
De Texans hebben een sterke offense en een zwakke defense. De Bills hebben een sterke defense en een zwakke offense. Daarmee is de matchup lichtelijk in het voordeel van Buffalo. Met Deshaun Watson en DeAndre Hopkins heeft Houston uitzonderlijke aanvallende talenten. Als de Bills Watson in de pocket weten te houden en Hopkins in toom kan worden gehouden door Tre White, zal dat theoretische voordeel ook praktisch standhouden. Die kans is vrij groot. Een groter vraagteken moet achter de Buffalo offense gezet worden. Josh Allen en Devin Singletary moeten één van hun betere duels van dit seizoen spelen. Lukt hen dat niet, dan is het niet voldoende om de Texans te verslaan.
Ton de Vries:
Deze is op het eerste gezicht heel close en kan beide kanten uitgelegd worden. Bij de Texans is Will Fuller onzeker en Watson speelt veel minder zonder hem op het veld. Aan de andere kant ben ik geen moment onder de indruk geweest van de Bills offense. Ik zie ze gewoon niet genoeg punten scoren. Het thuisvoordeel maakt daarom voor mij net het verschil. Ik denk dat deze wedstrijd op het laatste moment beslist gaat worden, in het voordeel van de Texans.
Toon Aerts:
Ik denk dat de Texans uiteindelijk sterker zijn dan de Bills. De Bills hebben weliswaar een uitstekende defense, de offense van de Texans mag allerminst onderschat worden. Van de combinatie Watson-Hopkins mag elk team terecht schrik hebben. Er is ook nog het duo Carlos Hyde en Duke Johnson die de Texans-offense een waaier aan opties biedt. Ik denk dat de Bills net te kort zullen komen tegen al die Texaanse vuurkracht, zeker in Houston.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen