NFL 3-on-3: de play-offs en Riverboat Ron

2. NFC: GAAN DE SEAHAWKS HUN WATERLOO VINDEN IN PHILADELPHIA ZONDAG?

 
Ton de Vries: 
Ik denk het niet. Seattle heeft tegen veel zware opponenten gespeeld en laten zien bijna iedereen partij te kunnen bieden. Respect voor de Eagles dat ze toch de playoffs hebben gehaald ondanks alle blessures. Maar ik zie niet genoeg offensief talent om het verschil te maken in een playoff duel. Russell Wilson is altijd sterk in het laatste kwart dit seizoen en ik vertrouw op hem dat hij het weer gaat doen. DK Metcalf en Tyler Lockett zijn in vorm en beast mode Marshawn Lynch gaat ons nog verrassen.
Toon Aerts:
Nee. De Eagles zijn geen goed team en zijn quasi-per ongeluk in de playoffs beland. Ook al spelen ze thuis, toch denk ik niet dat de Eagles ook maar enige kans maken tegen de Seahawks. Seattle heeft er een uitstekend seizoen opzitten en heeft een kandidaat-MVP in zijn rangen: Russell Wilson. Bovendien is er nu ook de toegevoegde X-factor bij de Seahawks: de terugkeer van beast mode Marshawn Lynch. Hij mag dan nog de enige fitte running back bij de Seahawks zijn (en er een pensioen van 14 maanden hebben opzitten), toch is hij een gevaarte waar rekening mee gehouden zal moeten worden.
Luuk Dokter: 
Nee. De Eagles hebben niets te zoeken in de play-offs. Slechts door de zwakheden van divisierivalen spelen ze het wildcard duel. De Seahawks hebben daarmee een gratis bye week. Het is overigens een schande dat de Eagles thuis mogen spelen, maar zo zit het systeem nou eenmaal in elkaar.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen