Mega deal voor Andrew Luck!

Luck
Big contract voor Luck
De kogel is door de kerk. Indianapolis Colts‘ quarterback Andrew Luck heeft een nieuw contract getekend en wat voor één!? De quarterback tekent een 6-jarig, 140 miljoen dollar deal, waarvan 47 miljoen dollar gegarandeerd, met een gemiddelde van 23,3 miljoen dollar per jaar.
Het nieuws komt niet als een verrassing, maar de timing laat zien dat de front office van de Colts extreem veel vertrouwen heeft in de quarterback. Luck heeft namelijk een teleurstellend seizoen achter de rug, waarin hij werd geteisterd door blessures. Het seizoen eindigde voor hem al na week 9 met een kwetsuur aan zijn nieren.
De front office is zeer verheugd met de deal en spreekt van een bijzondere dag voor de organisatie en de fans over de hele wereld. Ze hebben er alle vertrouwen in dat de organisatie en het team verder kunnen bouwen op een quarterback met zoveel talent als Andrew Luck. Dan moet hij wel heel blijven natuurlijk.
Vorig jaar was de bescherming van Luck namelijk ondermaats, wat misschien wel heeft geleid tot de vele blessures van de quarterback. Dit jaar hebben ze meerdere draft picks geïnvesteerd in de offensive line. Het is de te hopen dat deze jongens er snel kunnen staan, maar de front office erkent hiermee nogmaals de waarde van Andrew Luck voor de organisatie en haar toekomst.

  1. Ben ik de enige die dit niet begrijpt? Zo’n geweldenaar is het toch niet dat hij zo’n contract waard is? Lijkt wel of er met de ook al zo gigantische deal tussen de Texans en Osweiler een trend is ingezet om quarterbacks erg krampachtig aan zich te binden. Dat terwijl het vorig seizoen bewees dat je soms helemaal geen quarterback nodig hebt om kampioen te worden.

  2. Of je de enige bent weet ik niet maar Luck is wel een topper die ieder jaar beter wordt. Hij draait pas 3 jaar mee en heeft ieder jaar wel progressie getoond. Een jaar voor hij kwam en Peyton een blessure had eindigden ze onderaan. Met Luck halen ze de play offs. Probleem is niet zo of hij een super QB is maar er is op dit moment geen beter alternatief voor de Colts beschikbaar. Luck is zeker niet verkeerd als Franchise quarterback. Ze gaan voor continuïteit en hopen op nog meer progressie. Ik begrijp het wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen