J.J. Watt mist mogelijk rest seizoen met nieuwe blessure

Buffalo Bills v Houston Texans
De Houston Texans moeten het waarschijnlijk lange tijd doen zonder hun sterspeler J.J. Watt. De defensive end zou opnieuw last hebben van een rugblessure waar hij na afloop van het vorige seizoen aan geopereerd is. Mocht dit inderdaad het geval zijn dan zal Watt op de Injured Reserve lijst worden geplaatst.
Watt werd drie keer gekozen tot beste verdediger en speelde vorig seizoen met diverse blessures. In januari liet de sterspeler zich opereren aan verschillende aandoeningen, waaronder zijn rug. Deze blessure is weer op gaan spelen na de kansloze nederlaag tegen de New England Patriots.
November
De verwachting is dat Watt vandaag op de IR-lijst wordt geplaatst, wat betekent dat hij de komende zes weken niet mag trainen en pas na acht weken weer mag spelen. Op zijn vroegst mag hij in het laatste weekend van november weer spelen, maar de verwachting is dat Watt het hele seizoen zal missen.


Voor Watt begint een nieuwe periode van revalideren aan. In een eerder interview deze maand vertelde de beste verdediger in de league hoe zwaar dit voor hem was.

“After the first surgery, there were some days there where I really questioned whether or not I’d ever be able to play again. Just some of the stuff we were dealing with from a rehab standpoint, just the way that the recovery was going early on … there was a very low point there, and it was tough.”

De verwachting is dat de Texans Antonio Smith een contract voor de rest van het seizoen zullen geven en hij mag proberen Watt te vervangen in Houston.
Foto: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen