NFL 4-on-4: de draft en Alex Smith

De draft is komend weekend. Eén van de grootste vraagtekens lijkt Justin Fields te zijn. Bij welk team gaat deze quarterback belanden?

Lars Leeftink: “Wat mij betreft wordt dat San Francisco. Wat betreft de 49ers is dat niet zo. Die lijken toch wel heel erg op Mac Jones gefocust te zijn. Als Fields niet bij de 49ers eindigt, wordt het de Broncos of het Washington Footbal team dat bijvoorbeeld naar zeven trade.”

Toon Aerts: “Meer en meer mock drafts lijken de Patriots naar omhoog te laten traden om Fields op te pikken als de 49ers effectief voor Mac Jones gaan. Dat zou wat mij betreft prima zijn! Een andere optie is gewoon de Detroit Lions. Die kunnen namelijk wel wat hulp op QB gebruiken.”

Luuk Dokter: “Bij mij bestaat er twijfel tussen Denver en New England. De Broncos zitten relatief veilig, omdat het erop lijkt dat Fields niet door de Jaguars, Jets of 49ers wordt gekozen. Op plek vier tot en met acht lijkt een quarterback pick niet direct logisch. De Patriots kunnen een capabele QB ook goed gebruiken. Het zou ze echter stevig draftkapitaal kosten om Fields binnen te halen en laat dit nou net niet des Belichicks zijn. Het zou me echter niets verbazen dat het de uitzondering wordt die de regel bevestigt.”

Chris van Dijk: “De verwachting is dat Fields niet in de top drie gekozen gaat worden. De ploegen vanaf plek vier hebben niet echt direct een quarterback nodig. Ik verwacht dat hij uiteindelijk door de Broncos gekozen gaat worden. Misschien dat ze een paar plaatsen omhoog moeten traden, maar het zou voor Fields een ideale situatie zijn.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen